Juridisch advies & procesvoering – Voor ondernemers

Hoewel de focus van Hermes Advocatuur op het arbeidsrecht en privacyrecht ligt, hoeft de dienstverlening hier niet op te houden. Hermes Advocatuur werkt met een breed scala aan dienstverleners samen en daarom wordt er altijd naar een passende oplossing voor uw vraag gezocht. Waar moet u aan denken:

 • Aansprakelijkheden
  Het is erg vervelend wanneer u schade hebt door toedoen van een ander. Of wanneer u juist door een ander wordt aangesproken. Hermes Advocatuur is u graag van dienst voor, tijdens en na een schadeveroorzakende gebeurtenis. Voordat een schadeveroorzakende gebeurtenis zich voor doet, zou u alvast eens moeten nadenken over de inhoud van uw contracten en algemene voorwaarden. Kunt u daarmee (een deel van de) aansprakelijkheid afwentelen? Of mogelijke schadeclaims beperken? Dan heeft dit altijd de voorkeur boven discussies achteraf.
 • Contracten en algemene voorwaarden
  Het opstellen van een scherp contract of waterdichte algemene voorwaarden kan lastig zijn. Ook zijn overeenkomsten niet altijd eenvoudig te lezen. Voorkom dat u uw handtekening onder een onvolledig of voor u onvoordelig contract zet. Een goed contract kan vele discussies achteraf voorkomen.
 • Incassodiensten
  Al vanaf € 25,00 excl. btw neemt Hermes Advocatuur uw incassodossier uit handen.
 • Mediation
  Hebt u een geschil waarbij de focus niet moet liggen op het behalen van het gelijk, maar op het herstel van de zakelijke relatie, denk dan eens aan mediation. Hermes Advocatuur werkt samen met diverse mediators. Komt u er samen niet uit, dan is procederen wellicht alsnog een passende vervolgstap.

Twijfelt u of Hermes Advocatuur u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op.


Juridisch advies & procesvoering – Voor particulieren

De focus van Hermes Advocatuur ligt op de zakelijke markt, maar ook particulieren zijn welkom. Hermes Advocatuur behandelt de volgende zaken niet:

 • (V)echtscheidingen op éénzijdig verzoek en/of toevoeging
 • Strafrecht
 • WSNP-zaken of overige financiële problematiek

Twijfelt u waar uw vraag onder valt? Neem dan vrijblijvend contact op.


 

Contact