Diensten

De diensten van Hermes Advocatuur gaan veel verder dan enkel procesvoering. Wist u bijvoorbeeld dat mr. Melanie Hermes regelmatig vanuit het bedrijf van haar klanten werkzaam is? Op die manier leert zij een onderneming van binnenuit kennen en raakt zij vertrouwd met alle medewerkers. Hierdoor verdwijnt de drempel om een vraag aan haar voor te leggen. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Dienstverlening

InhouseZoals hiervoor werd aangehaald, is het mogelijk om Hermes Advocatuur ‘in huis’ te halen. Tegen een aantrekkelijk tarief kan zij eenmalig of voor langere tijd vanuit uw zaak werken. Dit is bijvoorbeeld een goede investering, indien u uw onderneming volledig AVG-proof wil maken.

AVG-dienstenMr. Melanie Hermes is gespecialiseerd in privacywetgeving. Bent u met de uitrol van de AVG gestart, maar lukt het u niet om het af te ronden? Of wilt u juist weten of u alles op de juiste wijze hebt uitgelegd? Zie dan de speciale AVG-pagina.

ArbeidsrechtDe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) staat voor de deur. Per 2020 zal het arbeidsrecht dan ook ingrijpend wijzigen. Ook treedt per april 2020 de compensatieregeling transitievergoeding in werking. Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf betekent? Zie dan de speciale arbeidsrecht-pagina.

IncasseringHebt u afnemers die weigeren te betalen? Voor slechts € 25,00 exclusief btw geeft u uw incasso al aan Hermes Advocatuur uit handen. Voor dit bedrag worden er een tweetal stevige brieven aan de debiteur verzonden en wordt er zo nodig opvolgend telefonisch contact gelegd.

Overig juridisch advies & procesvoering

Hermes Advocatuur gaat graag per vraag na of deze kan worden opgepakt. U moet weten dat Hermes Advocatuur zeker niet alleen maar procedeert. Ook het opstellen of nalezen van overeenkomsten behoort tot de mogelijkheden. Het beproeven van een regeling zonder dat de rechter er aan te pas hoeft te komen gebeurt eveneens veelvuldig. Zie de pagina ‘overig’ voor meer uitleg over de algemene dienstverlening van Hermes Advocatuur.