Contact

Uw advocaat

Mr. Melanie Hermes heeft een brede achtergrond en zij kan met recht ondernemend worden genoemd. Zo heeft zij twee studies gecombineerd (privaatrecht en ondernemingsrecht, beide aan Tilburg University) en heeft zij in die periode al kennis gemaakt met diverse facetten van het recht. Na stage te hebben gelopen bij onder meer NautaDutilh, Kneppelhout & Korthals, gemeente Roosendaal en studiebanen te hebben gehad bij een deurwaarder, vakgroep Business Law van Tilburg University en op de compliance-afdeling van diverse assurantiekantoren, stond voor haar vast dat zij advocaat wilde worden. In 2014 is zij daadwerkelijk als advocaat beëdigd en op haar 28e heeft zij de stap gezet om haar eigen kantoor te openen. Door vanuit haar eigen kantoor te werken kan zij altijd de kwaliteit bieden waar zij volledig achter staat.

Voor Melanie is het belangrijk dat zij haar cliënten persoonlijk kent en weet wat hen beweegt. Zo kan zij optimaal meedenken, met preventieve acties komen en een strategie voeren die ook echt bij u past. Ook uit het delen van kennis haalt zij veel voldoening; zo geeft zij regelmatig cursussen, schrijft zij artikelen voor onder meer Accountancy Vanmorgen en Privacyweb, is zij een vaste adviseur van Fiscount (een kennis- en adviesorganisatie voor zo’n 700 aangesloten accountantskantoren) en is zij actief binnen de (jongeren)ledenraad van Rabobank. Haar klanten omschrijven haar als betrokken, deskundig en flexibel. Hoewel Melanie haar praktijk zelfstandig voert, kan zij terugvallen op een breed netwerk van professionals. Van accountants tot mediators en van casemanagers tot adviseurs loonheffingen.

Je komt zelden een gedreven talent als Melanie tegen. Een specialist die breed inzetbaar is op verschillende vakgebieden, die zich vastbijt in de materie en altijd met een praktische oplossing komt, dat is wat je kan verwachten van Melanie. Sinds 2018 werken we vanuit verschillende rollen samen, dit naar volle tevredenheid. Met Melanie aan je zijde, ben je de concurrentie altijd een stapje voor.” Gerrie van der Wal – Directeur operationele zaken binnen Fiscount.


Contact

Hermes Advocatuur
mw. mr. A.C. (Melanie) Hermes

Bezoekadres:                        
Kade 10
4731 KS Oudenbosch
(op afspraak – géén postadres)

Groenlandse Kade 3
Vinkeveen
(op afspraak – géén postadres)

Postadres: 
Postbus 25
4730 AA Oudenbosch

Telefoon: 
T.: 0165-744021
Op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 21:00 uur

Digitaal:
E.: info@hermesadvocatuur.nl
W.: www.hermesadvocatuur.nl

Afspraken zijn buiten kantoortijden en op locatie mogelijk.


Lidmaatschappen en verenigingen

  • Nederlandse Orde van Advocaten. Mr. Melanie Hermes is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten ingeschreven als advocaat binnen een algemene civiele praktijk en binnen het arbeidsrecht. Dit betekent dat zij binnen een breed kader actief is en per kalenderjaar ten minste 10 opleidingspunten op dat vlak behaalt.
  • Lidmaatschap Vereniging Privacy Recht (VPR).
  • Lidmaatschap Vereniging voor Verzekerings Wetenschap (VVVW).
  • Lidmaatschap Ondernemingskring Halderberge.